dilluns, 9 de febrer del 2015

CÀPSULA



Jornades CÀPSULA d’orientació acadèmica i professional que es faran a Vic els dies 4 i 5 de març de 2015 a l'Edifici del Sucre de Vic. Durant el matí es portaran a terme accions adreçades als alumnes de 4t d’ESO de tots els centres educatius de la comarca d'Osona i a la tarda tindran lloc xerrades destinades als agents socioeducatius (famílies, educadors i altres professionals) i joves.

L’objectiu principal de les Jornades CÀPSULA és donar a conèixer als joves, les seves famílies i professionals de l’educació, les diferents opcions de formació existents a la comarca d’Osona, per tal que aquests puguin dibuixar el circuït formatiu i/o professional més adequat per a cada alumne, un cop finalitzats els estudis obligatoris.

En aquesta línia, durant les dues tardes de les Jornades CÀPSULA s'organitzen una sèrie de tallers i xerrades sobre diferents temes d'orientació acadèmica i professional interessants tant per als joves com també per a les seves famílies i professionals del sector. Es duran a terme, entre d'altres, accions informatives sobre: orientació per a competències, mentoria per a joves, mobilitat internacional, educació permanent, orientació per a les famílies, PQPI, etc.

Us adjuntem la programació on s'especifiquen les xerrades i els horaris.
També podeu consultar a la web http://www.osonajove.cat/



Totes les accions són totalment gratuïtes.
Per a més informació i dubtes poseu-vos en contacte amb el Punt d'Informació Juvenil del
vostre territori o mitjançant el següent correu electrònic: jornadesinfocapsula@gmail.com